Frysdisken kostar 500 kr/dygn att hyra. Man transporterar den enkelt i en bil typ kombi/SUV.
Den drivs med vanlig el 220V och ställer automatiskt in sig på rätt serveringstemperatur cirka -14 C.
Ni får låna skopor till glassen och behöver ni köpa bägare eller strutar har vi det också, såklart.
Ni väljer glassmaker själva och priset beror lite på vilka smaker ni väljer, från 650 till 800 kr.
Tre kantiner räcker till ca 40 personer.
Smakevent: Vi erbjuder smakprover på 14-15 (sedan kroknar smaklökarna!) glassar och berättar om hur varje recept har utvecklats av oss samt visar ingredienser. Därefter får deltagarna äta obegränsat av alla sorter.
Kaffe och vatten ingår, tar ca 90 min. Ett sällskap på minst tre personer kan boka valfri kväll eller söndag eftermiddag. För enskilda personer eller par erbjuder jag datum när jag samlar ihop enskilda som har bett om datum.
Max ca 12 personer (vi är flexibla). Pris 400 kr pp.
Workshop: Vi erbjuder antingen att göra en av våra befintliga smaker med oss i köket eller att utveckla en helt ny smak tillsammans med oss. Från 1 till ca 10 personer.
Ni får med er 5 liter av producerad smak. Pris från 1700 plus 100 kr per person, kaffe/vatten plus provsmak på de smaker man överväger att göra ingår. Tisdag – onsdag – torsdag efter kl 17 eller söndag från kl 16.
Mix: För större grupper 10-20 personer erbjuder vi en mixad variant. Hälften får ett Smakevent som är något kortare, ca 10 smaker, med en kollega och den andra halvan gör en av våra glassar med mig, sedan byter vi.
Vi packar glassarna i halvliterbägare med lock så alla får med sig glass hem, alt man tar med 5 literslådan till kontoret. Vi är flexibla med datum och tider så det passar företaget. Pris 500 kr pp.
Betalning med kort på plats Friisgatan 14.
Om Köld:
Kölds historia började i San Francisco under hösten 2013, där grundarna Peter Svanberg och Alex Fogler bodde och arbetade (med annat än glass) och träffades genom sitt gemensamma intresse för all spännande mat och dryck på västkusten, inte minst gillade de all god glass de hittade.
Inom kort påbörjades arbetet med en 1 liters glassmaskin i Peters kök. Visionen var att skapa spännande smaker, även för dem som inte kan/vill ha mjölkbaserad glass. Köld öppnade en pop-up butik i Malmö juni 2015 som fick en mycket positiv respons. Under några spännande år på Mitt Möllans Food Court expanderade verksamheten. När det blev för litet 2021 gick flyttlasset till Friisgatan 14 i Malmö. Men Köld ville även bli kända för att ha fantastisk service och erbjuda upplevelser på nya sätt och utvecklade därför Smakevents och Workshops, som blivit stora succéer.
Recensioner
Det finns inga recensioner än.