Glasstronomi – Hyr glassfrys, Smakevent, Workshop – något till alla dina event | Skåne | Malmö

From: 400kr

By: Köld

Ge bort en glassworkshop som present till bröllopet? Boka in till Möhippan? Eller kanske hyra en frysbox med glass till bröllopet? Köld har något för alla.

Frysdisken kostar 500 kr/dygn att hyra. Man transporterar den enkelt i en bil typ kombi/SUV. Ni får låna skopor till glassen och behöver ni köpa bägare eller strutar har vi det också, såklart. Ni väljer glassmaker själva och priset beror lite på vilka smaker ni väljer, från 650 till 800 kr. Tre kantiner räcker till ca 40 personer.

Smakevent: Vi erbjuder smakprover på 14-15 (sedan kroknar smaklökarna!) glassar och berättar om hur varje recept har utvecklats av oss samt visar ingredienser.

Workshop: Vi erbjuder antingen att göra en av våra befintliga smaker med oss i köket eller att utveckla en helt ny smak tillsammans med oss. Från 1 till ca 10 personer.

Mix: För större grupper 10-20 personer erbjuder vi en mixad variant. Hälften får ett Smakevent som är något kortare, ca 10 smaker, med en kollega och den andra halvan gör en av våra glassar med mig, sedan byter vi.

Betalning med kort på plats Friisgatan 14. Skrolla ner för priser och ännu mer info.

Produktpris
Ytterligare alternativ totalt:
Ordersumma: