Bröllopskoordinering Skåne | Skräddarsytt för att funka för er!

From: 4900kr30000kr

By: Storm Bröllop & Event

Jag heter Elina Storm och jobbar 100% som bröllop & fest koordinator! 

Osäker på om ni ska anlita en koordinator?
Om ni går i tankarna att anlita en koordinator, är det lättaste att prata med en koordinator! Jag har alltid ett kostnadsfritt möte med brudparet där ni får prata om det bästa, ER stora dag! Och tro mig jag är lika engagerade från dag ett som ni är!
Varför kan ni undra?
För jag har varit på flera bröllop som koordinator, gäst, toastmaster och brud. Jag vet hur underbart det ska vara och jag gör det yttersta för att ni ska kunna få samma känsla som jag har varje gång som jag är på ett bröllop.

 

Jag har tre standard tjänster, dessa kan man alltid skrädda sy och få de att funka för er.

Den ena är Uppstarten– I detta paketet går vi igenom hela ert bröllop från start till slut. Jag hjälper er tt komma på idéer och ger er de resurser ni behöver för att komma igång.

Den andra är Dag till Dag paketet
Ni har redan planerat allt, men vill kunna vara gäster på er egen bröllopsdag! I detta paketet tar jag över bröllopet 2 månader innan er dag! Och jag kommer att finnas på plats under hela er dag så ni kan få njuta av det som ni har planerat.

Och det sista är Hela Paketet! – Och då kommer ni få allt!
Om ni tar detta så kommer det bli en spännande resa tillsammans! Jag kommer att finnas där till 100%
Mitt arbete är att ni ska känna er avslappnade och njuta av denna planeringstiden och kunna vara gäster på ert eget bröllop!

Undrar du mer? Skicka ett meddelande!

Produktpris
Ytterligare alternativ totalt:
Ordersumma:

Rapportera missbruk