Bröllopskoordinator – Yay or Nay?

Fördelarna med att skaffa en bröllopskoordinator

Koordinator: W Weddings / Enstudio Photography

Läs mer om Isabell

Här är några av fördelarna med att skaffa en bröllopskoordinator:

Att planera ett bröllop kan vara en fantastisk upplevelse, men det kan också vara mycket stressigt. Det finns så mycket att tänka på, och det kan vara svårt att veta var man ska börja. Om du har råd med det kan en bröllopskoordinator vara en bra lösning. En bröllopskoordinator kan hjälpa dig med allt från att sätta en budget till att välja leverantörer och se till att allt går enligt plan på bröllopsdagen.


Så här är några av fördelarna med att skaffa en bröllopskoordinator:

 • De kan spara dig tid och stress. En bröllopskoordinator kan ta hand om alla detaljer för dig, så att du kan fokusera på det viktiga, som att spendera tid med din fästman och planera din bröllopsresa.
 • De har erfarenhet och kunskap. En bröllopskoordinator har planerat många bröllop tidigare, så de vet vad som krävs för att få allt att gå smidigt. De kan hjälpa dig att välja de bästa leverantörerna och se till att du får det bästa priset.
 • De kan företräda dig. En bröllopskoordinator kan företräda dig i kontakterna med leverantörerna, så att du slipper sitta i telefonköer eller skicka e-post. De kan också förhandla om priserna och se till att allt är klart i god tid före bröllopet.
 • De kan vara en stenhård förhandlare. En bröllopskoordinator är van vid att förhandla med leverantörer, så de kan få bättre priser än du skulle kunna själv.
 • De kan vara en lyhörd lyssnare. En bröllopskoordinator är där för att hjälpa dig att skapa det bröllop du har drömt om. De kommer att lyssna på dina önskemål och hjälpa dig att förverkliga dem.

Om du letar efter en stressfri och minnesvärd bröllopsupplevelse är en bröllopskoordinator ett bra alternativ. De kan hjälpa dig att skapa det bröllop du har drömt om och se till att allt går enligt plan på din stora dag.

Här är några tips för att hitta en bra bröllopskoordinator:

 • Hitta din bröllops eller event koordinator hos oss. Se här.
 • Be om rekommendationer från vänner, familj eller kollegor.
 • Gör din research online och läs recensioner.
 • Intervjua flera koordinatorer innan du bestämmer dig.
 • Se till att koordinatorn har erfarenhet av att planera bröllop i din storlek och budget.
 • Känn dig bekväm med koordinatorns personlighet och stil.

Att skaffa en bröllopskoordinator kan vara ett bra sätt att få det bröllop du har drömt om. Genom att ta hjälp av en expert kan du spara tid, stress och pengar, och du kan vara säker på att din stora dag blir perfekt.

Läs om Elina på Storm Bröllop & Event

Osäker på om ni ska anlita en koordinator?
Om ni går i tankarna att anlita en koordinator, är det lättaste att prata med en koordinator! Jag har alltid ett kostnadsfritt möte med brudparet där ni får prata om det bästa, ER stora dag! Och tro mig jag är lika engagerade från dag ett som ni är!
Varför kan ni undra?
För jag har varit på flera bröllop som koordinator, gäst, toastmaster och brud. Jag vet hur underbart det ska vara och jag gör det yttersta för att ni ska kunna få samma känsla som jag har varje gång som jag är på ett bröllop.

Storm Bröllop & Event

Läs mer om Sophie på Magnolia Eventdesign

Om du vill slippa stress, bara kunna njuta och ha kul på din stora dag är det här rätt tjänst för dig.

Vi är med dig under hela bröllopsprocessen.
Vid första mötet får ni beskriva vilka drömmar och förhoppningar ni har inför ert bröllop, tillsammans sköter vi planeringen, skapar det perfekta bröllopet efter era önskemål och ni kan njuta av ert bröllop till fullo och slippa stress.
Vi hjälper er att hitta den perfekta festlokalen, bröllopslokalen, leverantörer till ert bröllop och hålla kontakten med dem.

Magnolia eventdesign

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *