Festljud.nu
Festljud.nu

Festljud.nu

Villkor

Allmänna villkor framgår på https://festljud.nu/about.html eller nedan.

Vad kostar det att hyra?

Priset beror på vilket ljudpaket du vill hyra men våra paket börjar på 395 kronor. För tillval och tjänster tillkommer kostnad enligt gällande prislista. Vi tillämpar depositionsavgift på 1 500kr som återfås vid återlämning av utrustningen.

Varför ska jag hyra?

För din bekvämlighets skull! Låt oss hjälpa dig medan du umgås med dina nära och kära. Dessutom är hemmastereon inte byggd för att spelas på högt och länge, och du riskerar inte att förstöra din egen utrustning.

Jag är oteknisk och vet inte hur jag ska koppla?
 

Om du hämtar själv får du instruktion om hur utrustningen ska kopplas och användas. Eller så köper du till tjänsten leverans och installation så hjälper vi dig med montering och inställning av ljudbilden.

Vem fixar musiken?

Musiken ordnar du själv. Kör din favoritspellista på mobilen, plattan, datorn eller DJ:ns mixerbord. Om du önskar kontakt med DJ kan vi hjälpa dig med detta.

Vad ska jag hyra för nåt?

I första hand högtalarpaket men vi rekommenderar även ljuseffekter som lyser i takt med musiken. Vi har även rökmaskiner  som förstärker ljuseffekterna och såpbubbelmaskiner som är stor hit på exempelvis kalas, dop och bröllop.

Hur långt innan behöver jag boka?

Boka så fort som möjligt, och särskilt vid högtider (t ex student-/sommartid, halloween, jul/nyår) när flera anordnar sina fester! Annars riskerar du att utrustningarna är uppbokade!

Hur länge får jag hyra?

Priserna som anges gäller dagshyra men kontakta oss så ordnar vi ett bra pris om du behöver grejerna enstaka timmar endast eller vill hyra under en längre period.

Hur betalar jag?

Privatkunder betalar kontant eller via Swish i samband med avhämtning eller leverans. Även företag är välkomna att betala kontant eller via Swish men erbjuds även fakturering mot 80 kr i administrativ avgift. Vi innehar F-skattesedel.

Vad kostar det att boka?

Under perioderna 1 jui – 31 augusti och 1 december – 5 januari: Det kostar inget att boka om du gör det tidigare än 60 dagar innan du behöver greerna. Om du bokar inom 60 dagar till hyrdagen betalar du i samband med bokningen. Övriga datum: Avgiftsfritt om du bokar tidigare än 30 dagar innan hyrdatum. Om du bokar inom 30 dagar till hyrdagen betalar du i samband med bokningen.

Får jag boka av?

Bokningar för perioderna 1 juni – 31 augusti och 1 december – 5 januari: Det kostar inget att boka av om det sker senast 60 dagar innan hyrdagen. Vid avbokning senare än 60 dagar innan hyrdagen återbetalas inte beloppet. Ej inbetalt belopp faktureras. Övriga datum: Avbokning är avgiftsfri om den sker senast 30 dagar innan hyrdagen. Vid avbokning senare än 30 dagar innan hyrdatum återbetalas inte beloppet. Ej inbetalt belopp faktureras.

Var kan jag läsa era fullständiga villkor?

Klicka här så kommer du till våra fullständiga villkor och avtal.

Så vad gör jag nu då?

Kontakta oss så hjälper vi dig med det du vill boka! Ring oss på 070-624 66 44 eller mejla oss på kontakt@festljud.nu. Eller så skriver du till oss på messenger (klicka här).