Miss Henriettas – Tårta eller Konst?

En tårta utöver det vanliga när Unique Party Planning välkomnar Miss Henriettas och tårtkreatören Ida Strid från ”Hela Sverige bakar”.

“Jag skapar tårtor värda att minnas som inte bara är vackra; mitt främsta mål är att tårtorna ska vara dubbelt så goda som de är fina! Både stora bröllop och små kalas som ska firas – allt förtjänar sin tårta!” – Ida Strid

Mer om ida

Tårtkreatören Ida Strid från ”Hela Sverige bakar” tog sig hela vägen till en andra plats i 2020 och vi är så glada att välkomna henne till oss på Unique Party Planning för att fler skall kunna njuta av hennes underbara personlighet, vackra tårtor och idéer som sticker ut ur mängden.

Unique Party Planning är en central mötesplats för alla individer som planerar ett bröllop eller event. Här möts branschens ledande leverantörer på en samlad plats. Kunder kan enkelt välja, jämföra och kontakta anslutna leverantörer på ett smidigt sätt som gör Unique Party Planning till kundernas förstahandsval. Idas kan erbjuda mycket mer utöver tårtor så som t.ex cupcakes, macarons, dekorativa cookies, brownies, cakepops, tarteletter och mycker mer. 

“Jag skapar tårtor värda att minnas som inte bara är vackra; mitt främsta mål är att tårtorna ska vara dubbelt så goda som de är fina! Både stora bröllop och små kalas som ska firas – allt förtjänar sin tårta!

Tårtorna är av den moderna stilen, och betydligt högre än en traditionell svensk tårta. De täcks av schweizisk marängsmörkräm och inte av sockerpasta eller marsipan.

Jag älskar att jobba med texturer, färgers olika nyanser och blommor. Ingen tårta är den andra lik och precis som en konstnär är tillåtelse för egen kreativitet alltid att föredra.” – Ida Strid

 

Mer från Ida

VILL DU OCKSÅ SYNAS HÄR?

Bli en del av en snabbt växande och neutral plattform som vill göra det enklare för kunder att hitta leverantörer i event och bröllopsbranschen.
Gör det lättare för kunder att hitta dig idag!

  • Kundförfrågningar direkt i din inkorg.
  • Synlighet i hela Sverige.
  • Synliggör dina priser, dina bokningsvillkor och din talang.
  • All-Inclusive, billigt och flexibelt.
  • Ingen Small, Medium eller Large. Allt ingår direkt!
  • Enkelt och snabbt då vi skapar ditt konto åt dig. 
  • Ingen bindningstid!
jag vill höra mer

I am so happy to tell that I am part of this new site that a former bride of mine has started. You rock!

ISABELL / Fotograf Turturduva / Isabell N Wedin

På ett snyggt och enkelt sätt har Unique Party Planning skapat en plattform där du lätt ska kunna hitta och jämföra olika leverantörer som passar perfekt till just ditt bröllop eller event. 
Som leverantör på sidan känns det väldigt proffsigt och man känner sig verkligen väl omhändertagen. Det är lätt att skapa en profil och får snabb hjälp om frågetecken dyker upp. Rekommenderas varmt till alla som vill nå ut ett steg längre ❤️

MADELEINE / Add a Flower

Hemsidan är toppen om man letar efter leverantörer till sitt bröllop!
Det kommer upp fler och fler leverantörer hela tiden så stort tips att hålla utkik där framöver. Bland annat finns mina tjänster att hitta där 🥰

Och så roligt att Unique Party Planning skriver om min podcast! 

ISABELLA / Isabellas Event

Enkelt, snabbt att få kontakt med vid behov och en helhetssida för alla 🙂

BENNY / Tältomera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *