Rustik Lada. Stallgården – en gård i Hjärtat av Skåne

📸 Fotograf Maiwand K

idylliskt SKÅNE BRÖLLOP?

Då har du hittat helt rätt!

Strax utanför Vellinge i Skånes vackra landskap hittar ni Stallgården med vitkalkade stenväggar med ett vackert ljusinsläpp genom de blyinfattade stall fönsterna.

Lokalen har isolerade väggar, golv och tak så här går det alldeles utmärkt att ha event och bröllop året om! 

Mer om stallgården
GÅRDEN

Gården ligger inbakad i Skånes vackra sädesfält och är byggd år 1870. Den består av ett stort boningshus, ett stall, en enorm lada, en fantastiskt mysig trädgård och är omgiven av stora fina gröna ängar och åkrar.

“När vi först satte foten i det fina boningshuset möttes vi av gårdens charmiga själ och anda – med heltäckningsmattor i olika färger och kakel i rosa och grönt.

För oss är det viktigt att under renoveringen lyckas bibehålla gårdens unika charm. Vi rustar om och rustar upp, men när man öppnar de stora trä dörrarna och stiger in i huset möts man fortfarande av den unika, rustika känslan i sann gårdsanda! På nedre plan har gästerna tillgång till eget kök, där man tillsammans kan äta frukost eller varför inte laga en god middag kvällen innan festen drar igång?

I den mysiga loungen vill vi ge gästerna möjlighet att umgås i lugn och ro, sitta och prata, ta ett glas bubbel – känna sig som hemma!På nedre plan har vi även skapat det perfekta rummet för bruden att bli ompysslad i – Pigkammaren. Med stora speglar och bra ytor kan make up artist, hår stylist och fotograf tillsammans med bruden skapa sin magi, medan tärnorna sitter i loungen i rummet bredvid och väntar med spänning på att få se den vackra bruden.

Nedre plan erbjuder också dusch och toalett. En våning upp hittar man våra övernattningsrum. Bröllopssviten, Bondesviten och dubbelrummen Drängen och Fattighjonet. Rummen följer gårdens rustika anda och när man stänger dörren om sig vill vi att känslan av lugn och trygghet ska infinna sig hos våra gäster.” – säger VD Pernilla. 

STALLET OCH LADAN

“Stallet har i flera år varit hem åt många hästar. Trots långa rader av boxar, spiltor och sadelkammare såg vi lokalens otroliga potential så fort vi öppnade stalldörrarna och steg in.

Med sina generösa 150 kvm i festsalen erbjuds här rum åt 150 sittande gäster, en scen där musiken kan skapas och ett fantastiskt golv att dansa loss på! Vi vill framhäva stallets fantastiska karaktär, med högt i tak, dess otroliga bjälklag och tillsammans med fönstrens vackra ljusinsläpp skapa en unik lokal med oslagbar atmosfär.
Resten av stallets 91 kvm består av baren – med mingel avdelning, kapprum och toaletter samt stort kök där kocken och hans team kan skapa middagar man sent ska glömma! I anslutning till stallet ligger ladan. Denna enorma lada på 269 kvm och med 10 meter upp i nock, magisk känsla när man kliver in i den fantastisk ladan!

Det 10 meter höga taket har smyckas med ljusslingor som ringlas kring de vackra bjälkarna och fyller ladan med ett varmt sken.

Här är det bara fantasin som sätter gränser för vad som kan skapas – marknad, event, mässa, ceremoni, sittning, dans eller stor fest. Oavsett vilket så blir det en oförglömlig upplevelse!” – säger VD Pernilla

Mycket mer än
bara en lokal 

Sommarbröllop, vinterbröllop, vårbröllop eller höstbröllop. 
Bröllop i ladan, stallet eller utomhus? Finns inget alternativ som du inte kan hitta här!

Mer om stallgården Bokningsvillkor
VILL DU OCKSÅ SYNAS HÄR?

Bli en del av en snabbt växande och neutral plattform som vill göra det enklare för kunder att hitta leverantörer i event och bröllopsbranschen.
Gör det lättare för kunder att hitta dig idag!

  • Kundförfrågningar direkt i din inkorg.
  • Synlighet i hela Sverige.
  • Synliggör dina priser, dina bokningsvillkor och din talang.
  • All-Inclusive, billigt och flexibelt.
  • Ingen Small, Medium eller Large. Allt ingår direkt!
  • Enkelt och snabbt då vi skapar ditt konto åt dig. 
  • Ingen bindningstid!
jag vill höra mer

I am so happy to tell that I am part of this new site that a former bride of mine has started. You rock!

ISABELL / Fotograf Turturduva / Isabell N Wedin

På ett snyggt och enkelt sätt har Unique Party Planning skapat en plattform där du lätt ska kunna hitta och jämföra olika leverantörer som passar perfekt till just ditt bröllop eller event. 
Som leverantör på sidan känns det väldigt proffsigt och man känner sig verkligen väl omhändertagen. Det är lätt att skapa en profil och får snabb hjälp om frågetecken dyker upp. Rekommenderas varmt till alla som vill nå ut ett steg längre ❤️

MADELEINE / Add a Flower

Hemsidan är toppen om man letar efter leverantörer till sitt bröllop!
Det kommer upp fler och fler leverantörer hela tiden så stort tips att hålla utkik där framöver. Bland annat finns mina tjänster att hitta där 🥰

Och så roligt att Unique Party Planning skriver om min podcast! 

ISABELLA / Isabellas Event

Enkelt, snabbt att få kontakt med vid behov och en helhetssida för alla 🙂

BENNY / Tältomera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *