MALMÖ

Besöker du Bröllopsbruket Malmö är det Kristin du kommer träffa. Hon startade Bröllopsbruket i Malmö i januari 2020.
Kristin har tidigare arbetat på IKEA både i Sverige och globalt som dekoratör och projektledare. De erfarenheterna tar hon med sig in i mötet med kund och har hjälpt många blivande brudar tack vare hennes öga för stil och form.  
Det Kristin älskar mest med sitt jobb är att få möta alla blivande brudar och få vara en del av deras resa fram till valet av sin brudklänning.
Kristin gifte sig på Hawaii år 2010 med sin man. Hon bar en 60-talsinspirerad, kort, enkel klänning som passade bra i värmen.

UMEÅ

Zanna Metzer, 33 år
Zanna driver sedan 2015 bröllopsbloggen Sisters in Law, samt brudvarumärket Ellen Marie Bridal och butiken Studio Sisters in Law / Bröllopsbruket Umeå. Innan bröllop blev den stora passionen studerade Zanna Digital Medieproduktion i Umeå och fick därefter jobb på TV-bolag i Stockholm. När en tillökning i familjen väntade, flyttade Zanna tillbaka till Umeå som hon och hennes man numera kallar sitt hem. Zannas bröllop var ett lantligt Skånebröllopsådant. Med en borgerlig ceremoni vid en damm, sa hon ja till sin man Nils 2016. Zanna bar en tvådelad brudklädsel med puderrosa kjol och krämvit spetstopp samt hade en blomsterkrans i sitt hår.
“Jag älskar att få vara en del av brudparens stora dag. Det är spännande att få höra alla planer och tankar, och även kunna vara med och hjälpa till ifall de har några funderingar. Efter att ha arbetat med bröllop i 5 år, kan vi en hel del om det mesta och det är kul att få dela med sig av den expertisen.”

 —

Kristina Grahn, 34 år

Kristina är civilekonomen som numera titulerar sig som sömmerska och designer efter att ha haft det som sin stora passion sedan unga år.
Kristina driver också Sisters in Law och dess tillhörande varumärken och är i första hand den person du får möta när du provar klänningar hos Bröllopsbruket i Umeå. När Kristina gifte sig 2015 bar hon en brudklänning i tyll och spets som hon själv hade sytt – såklart! Med en vacker pionbukett i puderrosa sa hon ja till sin Robert genom ett kyrkbröllop i Umeå.
“Jag älskar att kunna förverkliga kunders drömmar genom att sy upp en brudklänning från grunden enligt deras önskemål. Det är fantastiskt att få vara med på den resan och sedan få se bilder från bröllopet i efterhand där bruden står i sin drömklänning. Det är en häftig känsla!”

 

LINKÖPING

Det här är Mia, 33 år som öppnade Bröllopsbruket i Linköping i september 2019. Innan Bröllopsbruket kom in i hennes liv hade Mia en liten verksamhet hemma i sitt gästrum med liknande koncept där hon tog in brudklänningar och hade bokade provningar. Mia var tidigt i kontakt med Bröllopsbrukets grundare Frida och de fick direkt väldigt bra vibbar av varandra. Så från 11 klänningar i hennes lilla gästrum till över 100 i st är nu Mia den du möter när du besöker Bröllopsbruket i Linköping.
Mia är gift sedan december 2014. Hon och hennes man Lars hade ett mysigt vinterbröllop i Mias hemtrakter i Jämtland och hon bar en  enkel chiffongklänning från Grace Loves Lace. Det var där, i jakten på sin klänning som hon började drömma om den här branschen.

 

 

VÄSTERÅS

Det här är Sara, 35 år driver Bröllopsbruket i Västerås. Butiken har premiär den 14 augusti 2021.
Sara har en blandad bakgrund där hon dels jobbat som fotograf men på senare år främst med försäljning och personalfrågor.
Hon drivs av möten med människor och att få göra det lilla extra för dom som kommer i hennes väg.
Sara ska själv gifta sig år 2022 och kom i kontakt med Bröllopsbruket på jakt efter sin egen drömklänning. Efter ett möte med grundaren Frida föll Sara för konceptet och Bröllopsbruket i Västerås kom till liv!