Hello there Turturduva! ❤

Bakom namnet Turturduva hittar ni, Isabell N Wedin. Hon är född och uppvuxen i ett litet samhälle i Skåne. Efter hon tagit sin yrkesexamen inom fotografi 2008, från Broby-grafiska i Sunne, startade hon sitt egna företag. Hon började fotografera bröllop på allvar 2009 och insåg direkt att detta var hennes grej. Som gammal elit ponnyryttare gillar hon att prestera under press, född i tvillingarnas tecken gillar hon ombytligheten som yrket för med sig och hennes genuina nyfikenhet på människor gör att porträttfotografering verkligen passar henne.

Men det som ger henne det största drivet att fotografera bröllop är den positiva energin det ger. Att vara med på den där dagen då två människor manifesterar och hyllar sin kärlek är helt enkelt magiskt, what can I say, I am a sucker for LOVE. Isabell bor i Malmö men reser mer än gärna.

Q&A

VARFÖR KALLAR DU DIG TURTURDUVA?

Jag fotograferar även mode, porträtt och konstfotografi under mitt namn Isabell N Wedin och ville ha ett specifikt namn för när jag fotograferar just barn och bröllop. Sedan gillar jag även fåglar och tillsammans med hästar är de mina favoritdjur. Nyfiken på min andra hemsida? Här hittar du den hemsidan www.isabellnwedin.com

HUR MÅNGA BRÖLLOP HAR DU FOTOGRAFERAT?

Sedan jag fotograferade mitt allra första bröllop 2007 har jag fotograferat mer än 150 bröllop. Så galet mycket kärlek jag har dokumenterat!

VAD ANVÄNDER DU FÖR UTRUSTNING?

Jag använder professionella Canon-kameror, objektiv och blixtar. Jag har även med mig reservutrustning om något skulle sluta fungera, så du kan vara säker på att allt kommer att flyta på utan krångel under dagen.

VARFÖR SKA MAN ANLITA EN PROFESSIONELL FOTOGRAF TILL SITT BRÖLLOP?

Att fotografera bröllop är ingen walk in the park, det krävs erfarenhet, snabbtänkthet, nerver och känsla. Bilderna är det som finns kvar långt efter den sista tårtbiten ätits upp. Om ni är måna om kvalitet och vill kunna känna er trygga på er bröllopsdag är en professionell fotograf ett självklart val.

VAD GÖR DU NÄR DU INTE FOTOGRAFERAR BRÖLLOP?

Då fotograferar jag annat! En del ser det som ett jobb att vara fotograf, jag ser det mer som a way of life. Att fotografera gör mig genuint lycklig och jag kan aldrig se mig själv göra något annat som yrke. Och när jag inte håller i en kamera gillar jag att spendera tid på loppisar, dricka rödvin med vänner, kolla på alldeles för många serier, resa, yoga, läsa Jane Austen och jag spenderar säkert för mycket tid med att bada badkar.

VARFÖR BÖR NÅGON VÄLJA DIG SOM FOTOGRAF FÖR DERAS BRÖLLOP?

Jag är energisk, personlig och passionerad. Jag älskar det jag gör och tar det på största allvar, det märks att jag bryr mig. Om ni känner att det är viktigt med ett personligt bemötande, hög kvalité, erfarenhet och vackra och personliga bilder är jag rätt för er. Sedan är det självklart viktigt att ni gillar min fotostil som jag brukar beskriva som romantisk, naturlig, bohemisk och med glimten i ögat.

Mark & Evelyn – Juni 11, 2022

Isabell var en så naturlig del av vårt bröllop. Vi är så glada att vi fick chansen att ha henne som vår bröllopsfotograf. Vi valde hennes Diamantpaket som var 12 timmars fotografering och minst 1000 bilder. Hon är så fantastiskt talangfull och en fantastisk personlighet. Vi hade ett planeringsmöte som ingick  innan bröllopet som hjälpte till att lugna nerverna, hon hade en 2:a fotograf på dagen som backup vilket gav en känsla av trygghet att inget ögonblick skulle bli missat. Isabell är fantastisk  och vi kan inte rekommendera henne tillräckligt mycket! Tack för att du fångade vår dag och skapade bilder som vi kommer att älska för alltid!

Mer om isabell
VILL DU OCKSÅ SYNAS HÄR?

Bli en del av en snabbt växande och neutral plattform som vill göra det enklare för kunder att hitta leverantörer i event och bröllopsbranschen.
Gör det lättare för kunder att hitta dig idag!

  • Kundförfrågningar direkt i din inkorg.
  • Synlighet i hela Sverige.
  • Synliggör dina priser, dina bokningsvillkor och din talang.
  • All-Inclusive, billigt och flexibelt.
  • Ingen Small, Medium eller Large. Allt ingår direkt!
  • Enkelt och snabbt då vi skapar ditt konto åt dig. 
  • Ingen bindningstid!
jag vill höra mer

I am so happy to tell that I am part of this new site that a former bride of mine has started. You rock!

ISABELL / Fotograf Turturduva / Isabell N Wedin

På ett snyggt och enkelt sätt har Unique Party Planning skapat en plattform där du lätt ska kunna hitta och jämföra olika leverantörer som passar perfekt till just ditt bröllop eller event. 
Som leverantör på sidan känns det väldigt proffsigt och man känner sig verkligen väl omhändertagen. Det är lätt att skapa en profil och får snabb hjälp om frågetecken dyker upp. Rekommenderas varmt till alla som vill nå ut ett steg längre ❤️

MADELEINE / Add a Flower

Hemsidan är toppen om man letar efter leverantörer till sitt bröllop!
Det kommer upp fler och fler leverantörer hela tiden så stort tips att hålla utkik där framöver. Bland annat finns mina tjänster att hitta där 🥰

Och så roligt att Unique Party Planning skriver om min podcast! 

ISABELLA / Isabellas Event

Enkelt, snabbt att få kontakt med vid behov och en helhetssida för alla 🙂

BENNY / Tältomera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *