Bröllopsplanering, Bröllopsdesign eller All-Inclusive?

Lite hjälp i uppstaren eller hjälp hela vägen?

Goda råd, rutinerad planerare och bra kontakter 

Det kan vara väldigt svårt att veta vart en skall börja när det kommer till bröllopsplanering. Att få en bra start kan betyda allt. Då har brudpar möjligheten att kontakta Isabella på Isabellas Event som har lång erfarenhet inom bröllopsplanering både i sverige och utanför sverige gränser. Är det så att uppgiften är alldels för stor och får inte plats i livspusslet så kan Isabella även handskas med hela planeringen. Vilken lyx va!

Några ord från Isabells: 

“Jag heter Isabella och det är jag som driver Isabellas Event och Bröllop. Jag bor i Stockholm och är glad och stolt över att kunna skapa tidlösa bröllop över hela Europa. Jag är så glad att du har hittat hit, och jag hoppas att vi kan vara en bra match för varandra.

Jag skapar personliga bröllop helt efter er och era önskemål, jag vet att varje bröllop är unikt och jag vill att ni ska få njuta till fullo av er bröllopsdag och under hela vägen fram till den stora dagen. En bröllopsdag är inte bara en dag, utan minnen ni ska ha resten av livet och det är den vetskapen som gör att jag vill ge er den bästa upplevelsen från start till mål.

Med partners som valts ut med omsorg har jag ett fint samarbete med några av Europas bästa bröllopsleverantörer som jag handplockar till varje bröllop för att ge er den bästa upplevelsen.

Tack för att ni ger mig chansen att få vara en del av er bröllopsplanering och bröllopsdag, det vore en ära att få planera ert bröllop tillsammans med er!” – Isabella.

Lyssna på bröllopstankar Kontakta isabella
Önskas gratis tips från proffset redan idag?

Då rekomenderar vi starkt att du lyssnar på Isabellas podcast “Bröllopstankar” där du kan lära dig allt om planering, gästlistan, det perfekta antalet bröllopsgäster, och saker som brudpar eventuellt ångrar. Detta vill du inte missa.

Alla brudpar förtjänar en stressfri bröllopsplanering och att njuta av sin bröllopsdag, det är varför denna pod skapades av bröllopskoordinator Isabella Nyman. Här delar hon med sig av tips och strategier som hon använder som bröllopskoordinator, och målet med denna podcast är att inspirera brudpar och komma med bra tips som ni kommer att ha nytta av i er bröllopsplanering!

VILL DU OCKSÅ SYNAS HÄR?

Bli en del av en snabbt växande och neutral plattform som vill göra det enklare för kunder att hitta leverantörer i event och bröllopsbranschen.
Gör det lättare för kunder att hitta dig idag!

  • Kundförfrågningar direkt i din inkorg.
  • Synlighet i hela Sverige.
  • Synliggör dina priser, dina bokningsvillkor och din talang.
  • All-Inclusive, billigt och flexibelt.
  • Ingen Small, Medium eller Large. Allt ingår direkt!
  • Enkelt och snabbt då vi skapar ditt konto åt dig. 
  • Ingen bindningstid!
jag vill höra mer

I am so happy to tell that I am part of this new site that a former bride of mine has started. You rock!

ISABELL / Fotograf Turturduva / Isabell N Wedin

På ett snyggt och enkelt sätt har Unique Party Planning skapat en plattform där du lätt ska kunna hitta och jämföra olika leverantörer som passar perfekt till just ditt bröllop eller event. 
Som leverantör på sidan känns det väldigt proffsigt och man känner sig verkligen väl omhändertagen. Det är lätt att skapa en profil och får snabb hjälp om frågetecken dyker upp. Rekommenderas varmt till alla som vill nå ut ett steg längre ❤️

MADELEINE / Add a Flower

Hemsidan är toppen om man letar efter leverantörer till sitt bröllop!
Det kommer upp fler och fler leverantörer hela tiden så stort tips att hålla utkik där framöver. Bland annat finns mina tjänster att hitta där 🥰

Och så roligt att Unique Party Planning skriver om min podcast! 

ISABELLA / Isabellas Event

Enkelt, snabbt att få kontakt med vid behov och en helhetssida för alla 🙂

BENNY / Tältomera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *